keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Mies alusvaateostoksilla

Me tykätään käydä kaupoissa, mutta vaateostoksista ja varsinkaan alusvaateostoksista mies ei tykkää. Joulun alla sitä ei saanut edes normaaleille joululahjaostoksille naisten vaateosastolle.

No, vaikka mies pitääkin mua kai seksikkäänä niin ei noi Sloggin perus mustat alushousut oo suurempia haluja herättävät. Niitä löytyy kaapista useammat ja normaalissa käytössä tykkään niistä eniten. Oli kuitenkin kiva huomata, kun oltiin Prismassa, miten mies tykkäsi valita mulle jotkut extra-alushousut :) Ostin noita normaaleita alushousuja, mutta sitten mies osoitti tangolta jotain muutakin kivaa. Näin 3,95 maksavalla ostoksella saatiin vähän lisää kivaa makuuhuoneeseen :) Pöksyt kuitenkin vielä testaamatta, kun on menkat, ja sillon ei oikeen oo hehkeä olo. Loppuvaiheessa kylläkin joskus tulee mielitekoja...

Mutta siis Prisman alusvaateosasto sopi tähän vielä erityisen hyvin, koska osastolla ei ollut muita ja sai siis rauhassa katsella. Lindexin tai H&M:n alusvaateosastot kun yleensä tursuaa naisia ja olo on itselläkin tukala.

Suosittelen siis miehen ottamista mukaan alusvaateostoksille ja tekemään omia valintoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti