sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Pieniä seksivinkkejä

Mielessä on pyörinyt joitakin vinkkejä seksiin liittyen.

Ensinnäkin, jos on lemmikkejä ne kannattaa sulkea pois makuuhuoneesta seksin ajaksi. Meillä on useampi kuin yksi kissa. En ymmärrä miksemme heti alusta asti ole sulkeneet heitä pois makuuhuoneesta. Eihän sekään kovin kivaa ole, kun ne sitten oven takana raapivat, mutta vielä epämiellyttävämpää on, kun kissa tuijottaa vieressä tai hyppää jostain esiin kesken kaiken.

Musiikki. Laitamme yleensä radion päälle kun alamme puuhastelemaan. Yleensä taitaa soida Groove.fm ja nehän soittaa välillä iltaisin melko kamalaa disco soulia :) Saa siitä yleensä ainakin hyvät naurut ainakin.

Ikkuna auki. Asumme kerrostalossa ensimmäisessä kerroksessa ja viereisestä talosta näkee luultavasti aika kivasti suoraa sänkyymme. Suljemme siis verhot, mutta joskus jätämme tuuletusikkunan auki naapureiden "iloksi". Itse olen kai loppuvaiheessa melko äänekäs :)

Ja aiemminkin mainostettu liukuvoide. Vaikka ei ongelmia olisikaan kipujen tms. kanssa on liukuvoide mukavan tuntuista ja kivaa vaihtelua.

Jospa sitten jatkaisi aamupuuhia. Tänään oli tarkoitus tehdä jotain, mutta menkat alkoivat. Ne eivät miestäni haittaa, mutta itsellä ei vaan ole kovin seksikäs olo. Voi olla että mies saa kuitenkin jotain kivaa tänään, vaikka itse jäisinkin ilman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti